Last news in Fakti

8 Април, 2024 14:00 1 057 0

ЦСКА праща футболист в Испания

  • цска-
  • мартин стойчев-
  • футбол-
  • контузия-
  • локомотив пловдив-
  • операция-
  • испания

20-годишният десен бек пострада при домакинската загуба с 1:2 от Локомотив (Пловдив) и му предстои операция

ЦСКА праща футболист в Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Тежко контузеният защитник на ЦСКА Мартин Стойчев ще лети за Испания, съобщават колегите от БЛИЦ.

20-годишният десен бек пострада при домакинската загуба с 1:2 от Локомотив (Пловдив) и му предстои операция. Прегледът на Стойчев установи скъсана предна кръстна връзка на коляното, което го вади от терените за около половин година.

В близките дни футболистът на ЦСКА трябва да отлети за Испания, където ще бъде операцията. Младежкият национал очаква да научи датата, на която ще се подложи на хирургическата интервенция.

Мартин Стойчев изгледа победата вчера над Левски с 2:0 от трибуните на "Васил Левски" заедно с мениджъра си Анастас Василев. На националния стадион бяха и контузените му съотборници Иван Турицов и Християн Петров. Бившият играч на ЦСКА и настоящ нападател на Арда Тонислав Йорданов също беше на дербито.

Стойчев получава много голяма подкрепа в трудния момент не само от съотборници, а и от фенове, като всички му пожелават по-бързо да се завърне на терена. "Червените" възлагат големи надежди на десния бек, който беше привлечен от Септември (София). Талантът е голям професионалист и прави всичко възможно да се развива във футбола. Стойчев много съжалява, че се контузи и не успя да помогне вчера на ЦСКА срещу Левски.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА