Last news in Fakti

8 Април, 2024 10:00 1 209 4

Пребиха съдия на мач у нас

  • футбол-
  • съдия-
  • бой-
  • мач

Главният рефер е бил нападнат от публиката и футболисти в село Брест

Пребиха съдия на мач у нас - 1
Снимка: БГНЕС

Прекратиха мач от аматьорската футболна лига в Плевенско след побой на съдия. Главният рефер е бил нападнат от публиката и футболисти в село Брест. В 65-ата минута мачът бил прекратен, когато домакините от Брест водели с 2:1.

„Нямам обяснение за ситуацията. В 65-ата минута свирих фал в центъра. Футболист на „Брест” мина покрай мен и ме удари с юмрук в хълбока. Аз се измъкнах и му показах червен картон. В следващия момент целия отбор се нахвърли върху мен. Хванаха ме за главата, дърпаха ме, удряха ме. По някое време съм паднал и съм загубил съзнание. Не знам колко време съм бил на земята, но съм станал и съм прекратил мача”. Това разказа в ефира на „Здравей, България” потърпевшият футболен съдия Павел Василев.

По думите му след това той се отправил към съблекалнята, където отново бил нападнат.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трол

    12 0 Отговор
    Истинска емоция имаме в трета и четвърта футболна лига.
  • 2 Тома

    8 0 Отговор
    Ами от целият мач това е било най голямата емоция
  • 3 Кубрат

    8 0 Отговор
    Тези от село Брест не знаят бройката на битите съдии от тях.Това продължава няколко поколения.Някои са гордеят с отбора си точно заради това.
  • 4 кУмУнист

    6 1 Отговор
    Сега ако съм на Гонзо, забранявам футбола в Брест за 10 години и на всички футболисти участвали в боя, доживотна забрана. Само така на селски семкаджии ще им стане ясни, че един мач е за удоволствие, а не за селски кеч