Last news in Fakti

8 Април, 2024 09:45 864 5

Задържаните след сблъсъците на дербито Левски - ЦСКА остават в ареста

  • левски-
  • цска-
  • полиция-
  • задържани-
  • футбол

Предстои да станe ясно дали ще им бъдат повдигнати обвинения

 Задържаните след сблъсъците на дербито Левски - ЦСКА остават в ареста - 1
Снимка: БГНЕС

Задържаните след сблъсъците по време на дербито Левски - ЦСКА в неделя остават в ареста, съобщава NOVA. Предстои да станe ясно дали ще им бъдат повдигнати обвинения.

До напрежение се стигна в сектора на сините. Намесиха се стюарди и полиция. Феновете на сини и червени се обстрелваха със сигнални ракети на националния стадион Васил Левски. Дете и мъж от сектора пострадаха и бяха откарани с линейка.

Задържани са 28 души. 11 от тях непълнолетни, а от тях 4 малолетни. Причините – притежание на наркотични вещества, забранени предмети, агресия, неподчинение на полицейско разпореждане и носене на пиротехника.

Часове преди дербито от СДВР съобщиха, че са намерили големи количества пиротехнически средства, укрити на различни места на стадиона.

Двобоят от 28 кръг на efbet Лига завърши с резултат 2:0 за ЦСКA.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шизофен 1914

    2 0 Отговор
    Моля ви не задържайте само моя съученик Гонзо.
    Ние сме учили заедно до 3 клас
    Той е много умен и затова се издигна толкова на високо.
    Ако го арестувате няма да има кой да оправи БГ футбола
  • 2 Вангелов

    1 0 Отговор
    Отбора на народа пак загуби от комунистическия отбор на КГБ.Колкото и да събарят комунистическите паметници, не могат да съборят Съветския отбор участващ в Българското първенство.Политиците като се правят на Евро атлантици трябва да сменят комунистическото Съветско име ЦСКА с Атлантик. Защото вече сме в Атлантическия съюз.
  • 3 Нели

    1 0 Отговор
    Комунистите още са на власт след като създадоха втори отбор на болшевиките ЦСКА. Девизът им е вечна дружба с КГБ. Затова отбора на говедата се плаши от тях и не може да ги победи.
  • 4 Пенев

    1 0 Отговор
    Левски винаги играе със страх срещу отбора на болшевиките.Затова допускат грешки момчетата и комунистите ги наказват. Комунистическите символи са забранени но в ЦСКА това не важи.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.