Last news in Fakti

8 Април, 2024 16:54 464 1

Винисиус Жуниор няма никакво намерение да напуска Реал Мадрид

  • футбол

Щастлив е...

Винисиус Жуниор няма никакво намерение да напуска Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бразилската звезда на Реал Мадрид Винисиус Жуниор няма никакво намерение да напуска тима през лятото, твърди вестник "Марка".

23-годишният бразилски национал вярва, че може да продължи да играе ключова роля в отбора, въпреки очаквания трансфер на Килиан Мбапе. Винисиус има договор с Реал до 2027 година, като испанският гранд също не иска да го продава, дори и на Пари Сен Жермен, който проявява интерес за го вземе за заместник на Мбапе.

Освободителната клауза в контракта на Винисиус е на стойност милиард евро, както и на някои други от звездите в Кралския клуб.

"Всички искаме да играем с Килиан, надяваме се това да стане един ден. Той е един от най-добрите в света, ако не и най-добрият в момента", коментира наскоро бразилецът.

Винисиус има 28 мача и 18 гола за Реал Мадрид през сезона и един от главните виновници за чудесния сезон на тима на Карло Анчелоти до момента.

БТА


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    0 0 Отговор
    Няма друг отбор който да му гарантира че ще спечели шампионската лига освен Реал