Last news in Fakti

9 Април, 2024 09:08 1 142 3

Скандал в Скравена - футболният клуб се разграничи от президента за жалбата срещу вписването на Гонзо

  • георги иванов - гонзо-
  • футбол-
  • скравена-
  • позиция-
  • бфс-
  • търговския регистър

От футболния клуб твърдят, че жалбата е еднолично действие на президента на клуба

Скандал в Скравена - футболният клуб се разграничи от президента за жалбата срещу вписването на Гонзо - 1
Снимка: БГНЕС

Сериозен скандал се заформя във ФК Скравена.Чрез официалната Фейсбук страница клубът злезе с позиция, в която се разграничава от подадената жалба от името на Скравена срещу вписването на Георги Иванов като президент на БФС

Както е известно, вчера Софийски градски съд обяви, че спира вписването на Иванов и новия Изпълнителен комитет на БФС заради жалба срещу решенията от извънредния конгрес, подадена от аматьорския Скравена.

"Привет на футболната общественост в с. Скравена. Бих желал да внеса малко повече яснота по отношение на внесената жалба за спиране вписванито на новият изпълком на БФС от президента на ФК Скравена - г-н Петков. След проведени разговори с всички членове на управителния съвет, треньора, част от футболистите и спонсорите на футболния клуб, всички НИЕ се разграничаваме категорично от еднолично взетото решение за внасяне на жалба от г-н Петков. В следващите дни ще бъдат предприети действия от наша страна, с които да заявим официалната позиция на ръководството на ФК Скравена пред компетентните органи, в случай, че жалбата на г-н Петков не бъде оттеглена", се казва в позицията на Фейсбук страницата на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шизофен 1914

    12 2 Отговор
    Моля ви назначете моя съученик Гонзо за шеф на БФС.
    Ние сме учили заедно до 3 клас
    Той е много умен и затова се издигна толкова на високо.
    Ако не го назначите няма да има кой да оправи БГ футбола
  • 2 Мъдрият

    9 0 Отговор
    Е. поне се прочухте!

    Иначе, кой беше чувал за вас?
  • 3 Тодов Славков - Циганин Яшарски

    0 0 Отговор
    Циганина Гонзо - ха ха ха