Last news in Fakti

8 Април, 2024 22:03 1 267 0

Томаш след победата: Градим нов отбор

  • александър томаш-
  • илиян илиев-
  • черно море-
  • локомотив пловдив

Не заслужавахме да загубим, заяви треньорът на Черно море Илиян Илиев

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш бе доволен след минималния успех на своя тим над Черно море.

"Искам да поздравя футболистите, защото тази победа е извоювана от нашето семейство. Намираме се в етап на изграждане на нов отбор, днес започнахме с шестима играчи под 23 години, като още двама влязоха като резерви. Играхме срещу доста стойностен отбор, с много добър треньор, който има добри изпълнители и на нас ни беше доста трудно. С оглед на ситуациите на терена мисля, че заслужихме победихме", коментира след срещата Томаш, цитиран от БТА.

"Имаме много сериозен мач срещу Берое и не знам какво трябва да направя за него. Може би трябва да разклатя съблекалнята, за да държа тези момчета здраво стъпили на земята", каза още наставникът на Локомотив.

Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази разочарованието си след поражението от Локомотив (Пловдив). Старши треньорът на "моряците" бе на мнение, че неговият отбор не е заслужавал да загуби двубоя.

"Трудно е да коментираш мач, който не си заслужавал да загубиш. Направихме това, което искахме, създадохме доста ситуации. Когато Локомотив отбеляза след наша грешка се прибра почти в своя пенал и там е трудно да създадеш чисти ситуации.

Локомотив се отбраняваше много добре. Тук не се играе лесно. Въпреки това мисля, че показахме, че мястото, на което се намираме в класирането, не е случайно. Накарахме Локомотив да се защитава, което не се забелязва често. В края на мача сменихме схемата с двама чисти нападатели, но при тези ситуации, в които наситихме наказателното поле на противника, нямахме и шанс при центриранията.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА