Last news in Fakti

9 Април, 2024 11:19 564 0

Георги Николов е аут до края на сезона

  • георги николов-
  • ботев пловдив-
  • контузия-
  • операция-
  • бг футбол

Голмайсторът на Ботев (Пловдив) е със скъсани кръстни връзки и менискус и ще претърпи операция в близките дни

Голмайсторът на Ботев (Пловдив) Георги Николов ще пропусне остатъка от сезона в Първа лига заради тежка контузия, съобщиха от футболния клуб. Нападателят е със скъсани кръстни връзки и менискус и ще претърпи операция в близките дни.

Николов, който през зимната пауза бе привлечен от Хебър (Пазарджик) за трансферната сума от 200 000 евро, напусна терена принудително в последното домакинство на Ботев срещу ЦСКА 1948 в неделя. Допълнителните медицински прегледи са показали сериозността на травмата, заради която нападателят ще отсъства за дълъг период от време.

До момента през сезона Николов води с голмайсторската листа на Първа лига с 12 попадения. На клубно и национално ниво 21-годишният таран реализира общо 16 гола, включително и 4 с екипа на Ботев в едва 8 мача.

"Ботев пожелава бързо възстановяване на Николов и знаем, че съвсем скоро отново ще е на терена, за да бележи и радва „жълто-черните“ фенове", написаха от клуба, предаде БТА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА