Last news in Fakti

9 Април, 2024 16:12 759 0

Рафаел Надал зарадва милионите си фенове

  • рафаел надал-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • фенове-
  • контузия

Испанецът, който е бивш №1 в света, се надява да е готов за надпреварата в Барселона другата седмица, но ако това не се случи, със сигурност ще участва на турнира в Мадрид от 24 април до 5 май

Рафаел Надал зарадва милионите си фенове - 1
Снимка: БГНЕС


Носителят на 22 титли от “Големия шлем” Рафаел Надал потвърди, че ще се завърне на корта този месец и зарадва милионите си фенове.

Испанецът, който е бивш №1 в света, се надява да е готов за надпреварата в Барселона другата седмица, но ако това не се случи, със сигурност ще участва на турнира в Мадрид от 24 април до 5 май.

"Имах стомашни проблеми от няколко месеца. Продължавам напред постепенно, ден след ден, седмица след седмица. Не изключвам нищо, но не мога да кажа, че ще играя тук, а не тук. Бих искал да играя в Барселона, но ако не се получи, ще се завърна в Мадрид“, каза Надал пред Teledeporte.

Преди дни бе съобщено, че 37-годишният испанец е с болки в гърба и ще пропусне двата турнира в Испания, като се очаква да отсъства повече от месец.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА