Last news in Fakti

10 Април, 2024 11:13 872 0

Прости ли Бруна на Неймар? (СНИМКИ)

  • неймар-
  • неймар джуниър-
  • бруна бианкарди-
  • двойка-
  • дете

Снимки от рождения ден на дъщеричката им подсказват, че те може би отново са заедно

Бразилската футболна звезда Неймар отпразнува първите шест месеца от раждането на първата си дъщеричка Мави. Той организира специално парти с бившето си гадже Бруна Бианкарди, която е майка на момиченцето. Месец след раждането на невръстаната Мави двамата се разделиха заради постоянните изневери на 32-годишния футболист, припомня Блиц Спорт.

Снимките от полу рождения ден веднага разбуниха подозренията, че двамата най-вероятно отново са заедно. За това намеква и интимната обстановка от мястото на партито, което беше в цветовете на любимите отбори на двамата родители - Сантос и Палмейрас. Освен това Неймар сподели снимки на профила си в „Инстаграм“, на които приспива малката Мави.

Като знак за подновените интимни отношения между бразилския национал и модела се приема и специалната поканата, която Неймар отправя към Бруна Бианкарди отново да се присъедини към последователите му в социалната мрежа.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА