Last news in Fakti

12 Април, 2024 07:00 1 118 0

Стефано Пиоли: Те са по-умни от нас в такива ситуации

  • милан-
  • стефано пиоли-
  • рома-
  • футбол-
  • лига европа

Според италианския специалист нищо не е загубено и неговият отбор има шанс да се завърне в реванша

Стефано Пиоли: Те са по-умни от нас в такива ситуации - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Милан - Стефано Пиоли, коментира поражението на “росонерите” с 0:1 в първия мач от 1/4-финалите на Лига Европа. Според италианския специалист нищо не е загубено и неговият отбор има шанс да се завърне в реванша.

“Имахме някои проблеми през първото полувреме, трябваше да бъдем по-смели при решенията си. Дадохме на Рома прекалено много пространство. Създадохме положения, а се пропукахме при корнер. Те са по-умни от нас в такива ситуации, като това са неща, които могат да натежат на развръзката”, каза Пиоли.

Наставникът на отбора от Милано говори и за нещата, които са му направили добро впечатление.

“Харесах второто полувреме повече, тогава бяхме по-солидни и внимателни. В такива моменти трябва да поемаш повече рискове срещу качествените съперници, което ние направихме и просто ни липсваше моментът, в който да вкараме гол, с който да се доберем поне до равенство. Сега се нуждаем да се подобрим. Няма да казвам, че това е нещо ново, защото да победим Рома в гостуване няма да е нищо ново за нас, но ще трябва да сме по-добри”, добави Пиоли.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА