Last news in Fakti

10 Април, 2024 14:42 645 0

Бенфика анулира билетите за феновете на Олимпик Марсилия

  • бенфика-
  • олимпик марсилия-
  • билети-
  • фенове-
  • футбол

От клуба информираха, че са били предупредени от властите за заплаха за обществения ред чрез извършване на актове на насилие

Бенфика анулира билетите за феновете на Олимпик Марсилия - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Португалският гранд Бенфика анулира билетите на гостуващите фенове на Олимпик Марсилия за мача от Лига Европа в четвъртък, след като в клуба бяха предупредени от властите за подготвяни сблъсъци между привърженици на двата отбора.

Бенфика приема Марсилия в първия мач от четвъртфиналите на Лига Европа в четвъртък на "Ещадио Луш" в Лисабон

Миналата седмица френските власти забраниха на феновете на Бенфика да присъстват на реванша, който е след седмица на "Велодром", а от португалския клуб последваха примера и анулираха вече отпечатаните билети за привържениците на Марсилия за първия мач.

От Бенфика информираха, че са били предупредени от властите за заплаха за обществения ред чрез извършване на актове на насилие, включващи фенове на двата клуба, както и със силите за сигурност".

В изявление от Олимпик Марсилия казаха, че ще направят „всичко по силите си в интерес на своите привърженици, за да гарантират, че ще присъстват на мача в четвъртък в Лисабон.

"Олимпик Марсилия ще продължи усилията си, докато не получи положителен отговор на казуса за своите привърженици, чието поведение беше образцово този сезон в Европа", се казва в изявлението.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА