Last news in Fakti

11 Април, 2024 12:20 1 485 7

Крушарски: Днес, като се събудих, бях в доста превъзбудено настроение и реших, че ще строя трибуна

  • христо крушарски-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

Пускам заявка за участие!

Крушарски: Днес, като се събудих, бях в доста превъзбудено настроение и реших, че ще строя трибуна - 1
Снимка: БГНЕС

40 000 лева задължение за ползването на стадион Локомотив висна на врата на черно-белия клуб. Става въпрос за наем от по 5 000 лева на месец, който е договорен по времето на предишния мажоритарен собственик Адам Сотков. Парите са дължими към Община Пловдив, а кметът на града е пратил писмо до клуба, за да ги уведоми за борча. Собственикът на смърфовете Христо Крушарски коментира създалата се ситуация пред “ПловдивДерби“.

"Да, наясно съм със задължението от 40 000 лева към общината. Интересно, защо общината се досеща за това задължение не докато то е налично и се трупа от предишния собственик, а сега, когато има нов будала, дето да го плати", сподели Крушарски.

"Имаше среща при кмета. Той ми се обади и ми каза, че трябва да се срещнем. Когато отидох заварих там фенове, конструктори, строители и какво ли още не. Темата се оказа строителството на стадиона с новите отпуснати средства. На срещата казах на кмета, че аз няма да участвам в строителството. Това го изненада. Срещата беше в понеделник. Днес обаче, като се събудих, бях в доста превъзбудено настроение и реших, че ще строя. Така че пускам заявка за участие!", заяви още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    8 3 Отговор
    Абе хайванин кво ще строиш направо се хвърляй от покрива на блока,много станахте безполезници

    Коментиран от #7

  • 2 Съдията Дред

    7 1 Отговор
    Нали пак му отпуснаха яко кинти за ракети срещу градушките, ще строи
  • 3 Фен

    9 1 Отговор
    Не ми изглежда адекватен
  • 4 Умирам от смях

    4 0 Отговор
    19?6
  • 5 Гешевче

    2 2 Отговор
    Крушко, 5000 е смешна сума, ЦСКА ги изнудваха с по 100000 на месец.
  • 6 Тома

    5 0 Отговор
    Този винаги се събужда мухмурлия и цял ден на твърдо гориво
  • 7 Патриот

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    Крушарски е човек,който не харесвам по ред причини,но Вие не схванахте иронията му за строителството.И тук е прав.Трябва да влагаш пари в строителството на нещо,за което се оказва,че трябва да си плащаш и наем за ползването му.В България няма управия.