Last news in Fakti

11 Април, 2024 14:27 1 049 1

Феновете на Ливърпул с протест на мача с Аталанта - ето причината

  • фенове-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • аталанта-
  • лига европа

В емблематичната трибуна няма да има знамена

Феновете на Ливърпул с протест на мача с Аталанта - ето причината  - 1
Снимка:

Тази вечер тимовете на Ливърпул и Аталанта ще премерят сили на “Анфийлд” в мач от 1/4 финалите на Лига Европа. Атмосферата обаче няма да бъде гореща, както сме свикнали да виждаме в дома на “мърсисайдци”. Причината е, че червените фенове ще протестират срещу вдигането на цените на сезонните карти.

Това ще се случи със сваляне на знамената на всички фракции в най-емблематичната трибуна на стадиона - “Коп”.

Това е второ повишение на сумата с 2% от началото на този сезон, което прави с общо 4% по-скъпи билетите за следващата година.

На фона на тази новина, феновете на Манчестър Юнайтед и Арсенал ще трябва да изтърпят повишение на цените със съответно 10% и 12% за следващата кампания.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Артилерист

    2 0 Отговор
    Невиждана скъпотия на всичко е налегнала западната глутница. Едно, че колониите за ограбване намаляха и второ, американците, за да се преизбере Байдън, безмилостно ги натискат да плащат за войната им срещу Русия в Украйна чрез укронацистите. За отказването от руските енергоносители да не говорим. Но и Ливърпул изглежда протестираше. Те излязоха със състав, който очевидно говореше за подценяване на мача. А когато играчите са засегнати от вируса на подценяването, те трудно се пренастройват, дори и състава да се доведе до оптималния в хода на мача ...