Last news in Fakti

11 Април, 2024 09:53 826 4

Два клуба пожелаха футболист на Левски

  • левски-
  • рикардиньо-
  • виктор гончаренко-
  • футбол

Урал Екатерининбург беше извадил добра оферта за него през зимата, но тогава до сделка не се стигна

Два клуба пожелаха футболист на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Руският Урал Екатерининбург отново иска нападателя на Левски Рикардиньо. Воденият от Виктор Гончаренко тим се намира на 14-а позиция и води здрава битка за оцеляването си в елита. Клубът беше извадил добра оферта за него през зимата, но тогава до сделка не се стигна.

"Сините" са решили да се разделят с бразилеца при добра оферта и да не го спират за трансфер в чужбина, както се случи през зимата. По всяка вероятност изходящи сделка ще има и за Хосе Кордоба. Интерес има и към Пламен Андреев, Марин Петков и Джавад Ел Джемили.

В Белгия се появиха информации, че Рикардиньо е следен и от местния Стандард Лиеж. Този клуб беше пратил оферта за Уелтън през миналото лято.

Бразилският голмайстор на Левски беше желан от Виктория Пилзен през зимата. Тогава чехите пратиха оферта за 500 000 евро, но Левски настояваше за един милион.

"Сините" са готови и със заместник на своя №9. Столичани водят преговори с Крумовград за Александър Колев, като нагласите са, че националът ще заиграе на "Герена" от новия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧервенаФуражка

    4 2 Отговор
    каква е тая топла връзка с русия, няма ли Европески ограничения за тая перачница ???

    Коментиран от #2

  • 2 Бизонче

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЧервенаФуражка":

    Отива при Алито от трансфера на когото взехте две торби пълни до горе с нищо!
  • 3 Ами време е за спасение

    3 3 Отговор
    Отборчето от герена да се преименува на Ботев и после да се присъедини към ЦСКА...

    Коментиран от #4

  • 4 Миладин

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ами време е за спасение":

    Отбора от Герена е надживял много такива като теб. А обединението е за отбора на народа през всичките над 100 години. Надживя и преживя Цар, Комунизъм и ЦСКА умря!