Last news in Fakti

11 Април, 2024 12:48 782 0

Падна треньорска глава във Втора лига в решителен момент

  • светлан кондев-
  • беласица-
  • втора лига-
  • футбол

До края на първенството остават седем кръга, а тимът от Петрич е на 14-о място с 28 точки, на една пред зоната на изпадащите

Падна треньорска глава във Втора лига в решителен момент - 1
Снимка: БГНЕС

Втородивизионният Беласица обяви раздялата си с треньора Светлан Кондев в решителен момент от сезона във Втора лига. До края на първенството остават седем кръга, а тимът от Петрич е на 14-о място с 28 точки, на една пред зоната на изпадащите.

От официалното съобщение на „комитите“ става ясно, че в предстоящия мач срещу Струмска слава тимът ще бъде воден от треньора на вратарите Христо Бахтарлиев. Новият наставник на Беласица ще бъде представен в понеделник.

СЪОБЩЕНИЕТО НА БЕЛАСИЦА
От ръководството на ОФК Беласица бихме искали да Ви съобщим, че от днес Светлан Кондев и клубът се разделят, след като отборът все още не може да бъде сигурен в своето оцеляване във Втора професионална лига.

След подновяване на шампионата, клубът регистрира 3 загуби с по 1:0 и поражение вкъщи с 1:2 от Септември. Липсата на точки накара ръководството на клуба да се реши на промяна преди изключително важното домакинство срещу Струмска слава

Светлан Кондев е от лятото на миналата година в отбора на комитите, като първо беше помощник треньор, а след напускането на Петър Колев се нагърби и временно с поста на старши треньор, но след добри резултати беше назначен за постоянно.

Клубът благодари на Кондев за професионалното му отношение и приноса му към така важната борба за оставане в професионалния футбол и му пожелава много успехи в треньорската му кариера!

В мача срещу Струмска слава отборът на Беласица ще се води от треньора на вратарите Христо Бахтарлиев.

Клубът ще представи новия треньор в понеделник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА