Last news in Fakti

11 Април, 2024 13:59 803 4

Левски официално реши сериозен проблем

  • левски-
  • столична община-
  • футбол

Това стана на днешното заседание на СОС, на което 48 съветници гласуваха „за“, 0 „против“, а трима се въздържаха

Левски официално реши сериозен проблем - 1
Снимка: БГНЕС

Столичният общински съвет (СОС) се съгласи с плана за разсрочване дълговете на Левски към Столична община, които възлизат на малко над 2 млн. лева.

Това стана на днешното заседание на СОС, на което 48 съветници гласуваха „за“, 0 „против“, а трима се въздържаха.

Задълженията на Левски към общината са натрупани в периода 1 януари 2016 – 31 декември 2020 година. Точният им размер е 2 079 638 лв, като главницата е 1 369 519 лв, а лихвите към нея – 728 119 лв.

Общинските съветници приеха плана по разсроченото погасяване на дълга в рамките на 36 месеца с ежемесечно плащане на погасителна вноска на всяко последно число от съответния месец. "Сините" ще превеждат на Столична община по около 58 000 лева на месец.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    5 1 Отговор
    Тъкмо се притесних , че днес няма да напишете нищо за клубчето. Щях да звъня в редакцията . Това е най-великия БГклуб , когото никой не знае в Европа, с аматьорчета ритащи за здраве .
  • 2 Точен

    4 1 Отговор
    Тези съветници защо крадат парите на софиянци заради някакъв махленски отбор?
  • 3 Айзомби

    3 0 Отговор
    Тоя отбор незабавно да смени името си.По закон няма право да се казва така , да петни името на дякона и да трупа популярност на негов гръб.Или си сменят името или да разпускат умрялото им футболно клубче.
  • 4 Ще ходат при ЦСКА!

    0 0 Отговор
    Кой Литекс после ще преименуват да стане Левски?