Last news in Fakti

11 Април, 2024 18:00 965 1

Играч от НБА залагал на себе си, може да приключи с баскетбола

  • нба-
  • залози-
  • баскетбол

Срещу крилото на Торонто Раптърс Джонтей Портър тече разследване

Играч от НБА залагал на себе си, може да приключи с баскетбола - 1
Снимка: YouTube

Срещу крилото на баскетболния Торонто Раптърс Джонтей Портър тече разследване за залози, като комисарят на лигата Адам Силвър определи деянието му като “огромен грях” и заяви, че има вероятност Портър да отнесе сериозно наказание, предаде Спортал.

“Това, в което е обвиняван той, е огромен грях и най-крайният вариант е да му бъде наложена доживотна забрана. Това е нивото на власт, което имам тук. Говорим за хазарт и за пряко участие на състезател в залозите. Разследването продължава, но последствията могат да бъдат много тежки”, заяви Силвър пред ESPN.

Портър е разследван за това, че е залагал на своите индивидуални пазари в букмейкърски къщи преди мачовете на Торонто срещу ЛА Клипърс на 27 януари и срещу Сакраменто Кингс на 21 март. Според DraftKings във въпросните два двубоя залозите на Портър са донесли най-много пари на потребителите.

Интересното е, че срещу Клипърс той приключва с 0 точки, 3 борби и 1 асистенция за 4 минути, а срещу Кингс постига 0 точки и 2 борби за 3 минути. Между тези мачове Портър често получава по около 20 минути средно на мач, но във въпросните две срещи участието му е минимално, въпреки че двубоите завършват с убедителни победи за съперника на Торонто.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луди хора

    1 1 Отговор
    Лошо е да залагаш на противника, не на себе си и отбора в който се състезаваш.