Last news in Fakti

11 Април, 2024 23:35 1 534 1

Трите деца на Хари Кейн са в болница след катастрофа

  • хари кейн-
  • деца-
  • катастрофа

Луис, Вивиен и Айви са получили повърхностни наранявания

Трите деца на нападателя на Байерн (Мюнхен) - Хари Кейн, са откарани в болница, след като колата, в която са се возили е катастрофирала, предава Bild, цитиран от Спортал.

Според източника трите деца на Кейн - Луис, Вивиен и Айви - са получили повърхностни наранявания и след това са били откарани в най-близкото лечебно заведение с линейка. Никой засегнат от инцидента не е пострадал сериозно.

Самият Кейн е бил в Лондон по време на инцидента, където се е намирал заради гостуването на Байерн на местния Арсенал от програмата на 1/4-финалите в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УдоМача

    1 0 Отговор
    Лоша кола! Лоша! :D