Last news in Fakti

12 Април, 2024 10:12 1 224 1

Добри новини за Хари Кейн след катастрофата с децата му

  • хари кейн-
  • арсенал-
  • мюнхен-
  • германия-
  • шампионската лига

Нападателят не е бил с тях, тъй като в този момент пътувал за Лондон за двубоя от Шампионската лига срещу Арсенал

 Добри новини за Хари Кейн след катастрофата с децата му - 1
Снимка:

Три от децата на английския национал Хари Кейн участваха в автомобилна катастрофа край Мюнхен в Германия. Нападателят не е бил с тях, тъй като в този момент пътувал за Лондон за двубоя от Шампионската лига срещу Арсенал.

От семейството на Кейн обявиха, че и трите деца са били закарани в болница за преглед. Медицинските изследвания показали, че те са невредими и са се отървали само със стрес от инцидента.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чарли умре и кети скоро

    3 0 Отговор
    те наложиха бясното превъзпитание , без захар, без месо , без алкохол , без нищо . футбола се уговаря , а черното тото генерира приходи на мафията .не е гордост да си ритнитопковец . сбс са резил в украйна .