Last news in Fakti

12 Април, 2024 11:29 1 467 1

Синът на Любо Пенев пред любопитен трансфер

  • любослав пенев-
  • николас пенев-
  • хебър-
  • ботев пловдив-
  • футбол

Младокът прави добър сезон с екипа на Хебър

Синът на Любо Пенев пред любопитен трансфер - 1
Снимка:

Синът на Любослав Пенев - Николас, е попаднал в полезрението на Ботев Пловдив. Младокът прави добър сезон с екипа на Хебър. 19-годишният флангови футболист записа 24 мача за пазарджиклии в елита, като вкара 4 гола и добави една асистенция. Николас действа по дясното крило, но е използван и на левия фланг.

Както е известно, Ботев привлече голмайстора на Хебър Георги Николов. Преди дни обаче младежкият национал получи тежка контузия, която ще го извади за дълго от терените. Между двата клуба прехвърчаха искри заради забавено плащане от страна на “канарчетата” за трансфера.

Това обаче няма да промени нещата и Хебър би се разделил с втори нападател в посока „Колежа“, ако бъде платена съответната трансферна цена. Николас има договор с пазарджиклии до лятото на 2026 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    5 0 Отговор
    Сега Любо Пенев трябва да става треньор на Ботев, че никой не иска сина му и където Любо е треньор, взима синчето си с него, тоя е като на Вили Вуцов синчето(не вратаря), където тати там и той.