Last news in Fakti

12 Април, 2024 15:24 610 0

Тотнъм напира за звезда на Челси

  • тоннъм-
  • челси-
  • конър галахър

"Шпорите" искат трансферът на Конър Галахър да завърши преди юли

Тотнъм напира за звезда на Челси - 1
Снимка: YouTube

Тотнъм иска да подпише с Конър Галахър от съперника в английското първенство по футбол Челси още преди отварянето на летния трансферен прозорец, съобщава The Sun, цитиран от Топспорт.

Галахър е под договор с Челси само за още един сезон, което го прави удобна трансферна цел за останалите отбори във Висшата лига. "Сините" все още не са продължили контракта на халфа си и ако не го направят, те ще търсят около 40 милиона паунда за правата му.

Според информацията на The Sun, от Челси може и да се почувстват задължени да се разделят с част от футболистите си преди 1 юли, за да избегнат наказания по правилника за финансов феърплей.

Тотнъм направи ранни трансфери и миналата година, привличайки Джеймс Мадисън и Гилермо Викарио през месец юни.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА