Last news in Fakti

12 Април, 2024 21:58 2 391 0

Шави: Решението да напусна Барса спаси сезона ни от катастрофа

  • испания-
  • барселона-
  • шави

Казвам ви го на всяка пресконференция. Нищо не се е променило - заяви треньорът относно оставката си

Шави: Решението да напусна Барса спаси сезона ни от катастрофа - 1
Снимка: БГНЕС

Шави е убеден, че сезонът за Барселона щеше да бъде "катастрофа", ако той не беше обявил решението си да напусне испанския шампион в края на кампанията, предаде БТА.

44-годишният треньор на "синьо-червените" разкри след домакинската загуба с 3:5 от Виляреал през януари, че ще напусне след два сезона и половина на "Камп Ноу". Тогава той каза, че това ще бъде положително за футболистите.

"С взетото решение да напусна бях сигурен, че ще бъде по този начин. В друг случай това щеше да е катастрофа и го казах на президента", коментира специалистът.

По-рано през тази седмица Барса победи трудно с 3:2 като гост Пари Сен Жермен в първи четвъртфинален мач от Шампионската лига.

"Казвам ви го на всяка пресконференция. Нищо не се е променило", категоричен е световният и европейски шампион с националния отбор на Испания.

В събота Барселона гостува на Кадис в мач от Примера дивисион.

"През следващата седмица има Класико с Реал Мадрид. Ако спечелим утре, може да ни остави на пет точки зад първото място. Ако загубим утре, всичко в първенството свършва", допълни Шави.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА