Last news in Fakti

13 Април, 2024 16:31 1 858 5

Гришо си взе почивка

  • григор димитров-
  • барселона-
  • спорт-
  • тенис-
  • тенис на корт

Най-вероятната причина за отсъствието му е натрупаната умора от достигането до финала на "Мастърс 1000" в Маями и осминафинала на този на клей в Монте Карло, Монако

Гришо си взе почивка - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров ще пропусне започващия в понеделник турнир на клей от сериите "ATP 500" в каталунската столица Барселона.

Най-вероятната причина за отсъствието му е натрупаната умора от достигането до финала на "Мастърс 1000" в Маями и осминафинала на този на клей в Монте Карло, Монако. Със сигурност българинът има нужда от почивка и затова е отказал турнира. Одвен това Димитров явно се цели в добро представяне на следващите два "Мастърс 1000" - тези в Мадрид и Рим, които ще се проведат в периода от 24 април до 5 май (Мадрид) и от 8 до 19 май (Рим), както и за най-важния турнир на клей - Откритото първенство на Франция (26 май - 9 юни).

Участие в Барселона са заявили само трима от играчите в топ 10 - Карлос Алкарас (3-и в света), Андрей Рубльов (5-ти) и Каспер Рууд (10-ти).

Миналата година Димитров също не игра на турнира в каталунската столица. Тогава той се оттегли в последния момент заради болест. В дните преди това пък му бе откраднат скъп часовник от ръката на кръстовище в Барселона. Мотоциклет му закачил стравичното огледало, а той посегнал да го намести и ловки апаши за секунди му дръпнали часовника и избягали.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    13 2 Отговор
    Григор тази година не е заявявал участие в Барселона.....???!!!...за каква почивка говорите...всичко си върви по графика му....
  • 2 българин

    6 11 Отговор
    на кой му пука дали играй ако спечели лапа той а другите лапат мухи

    Коментиран от #4

  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 10 Отговор
    Направих коефициент 10 на цици!!!Хахахахах!Заложих идиотски,когато губеше с 2:4 от Синер!ТО пак излезе!Накрая дори с кеф дадох малко пара за Осигуровка!То след Вчерашната загуба,която е по рядка от дъжд в сахара,трябва и компенсация от съдбата!Хахахаха!Имам 2 първи места пред 2-3 рейса съветски шахматисти и си бях казал,че трябва някое барелефче да си барна,ама сега направо си плаче...хахахаах!
  • 4 Българин

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "българин":

    Гришо лапа мухи а по възрастните му компаньонки му лапат паричките.Умен си е българчето гришо и му пожелавам все такива успехи както през миналите седем години.
  • 5 Мутра

    1 1 Отговор
    Гордост на чалгарки.