Last news in Fakti

15 Април, 2024 09:36 1 978 9

Мъри: Приключих с Наско Сираков и Боримиров, оставам фен на Левски

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол

За втори път създавам отбор, който е уникален и втори път никой не искаше да станем шампион тази година

Мъри: Приключих с Наско Сираков и Боримиров, оставам фен на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият старши треньор на Левски - Станимир Стоилов, говори пред "Мач Телеграф" за отношенията си с Наско Сираков, Даниел Боримиров, Иво Ивков и Николай Костов.

- Чували ли сте се с някого измежду Наско Сираков и Даниел Боримиров?
- Не. Няма поводи да се чуваме, нито имаме общи пътища.

- А с Иво Ивков?
- С него се чуваме от време на време, но доста по-рядко, отколкото преди. Аз съм си зает, той си има неговия бизнес. Преди да започнем да работим заедно, не знам дали даже и кафе сме пили. С него работехме добре, имахме единомислие и успяхме да създадем някаква симбиоза помежду си. И двамата сме трудни за работа и комуникация, но се борехме за доброто на Левски.

- Николай Костов обаждал ли ви се е, след като пое Левски?
- Да, Ники ми се обади, за да ми каже, че ще поеме отбора. Според мен той има достатъчно опит, за да не му трябват някакви съвети. С него се познаваме от доста години, но не си говорим често. Не съм от хората, които да звънят и да досаждат, за да знаят какво става. След като напусна някой клуб, не се чувам почти с никого. Чувам се с няколко човека от Левски, с които имам приятелски отношения от по 30 години, но нищо повече. Никога не ме е интересувало какво става и какво се случва. Всичко останало са брътвежи на болни хора. Най-малко пък може да ме интересува нещо, с което да искам лошо за Левски.

- Бихте ли се върнал в Левски със сегашното ръководство - Наско Сириков, Даниел Боримиров, ако седнете и се разберете за нещата, с които не сте бил съгласен?
- Когато поставях условията, никой не ме чуваше. Оттук нататък обаче няма да поставям условия, приключих с тях. Мога да съм фен, може да съм на трибуните, мисля за Левски, фен съм на Левски, уважавам Левски. За втори път създавам отбор, който е уникален и втори път никой не искаше да станем шампион тази година. Те искаха да ни няма. Както се казва: "Оправяйте се!".


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шефа

    13 2 Отговор
    Правилно,Раеф и Такиев са два сто процентови некадърници,лъжци и мошеници.
  • 2 Хитрото

    7 9 Отговор
    А като игра едно време в ЦСКА , какво мислеше за Уевски?
  • 3 Въгларово

    7 4 Отговор
    На колко точки беше зад Лудогорец и ЦСКА,твоят отбор,когато се махна?
  • 4 Ха-ха

    8 1 Отговор
    Абе жукльо, 11 мача без победа, имаш ли нещо да кажеш. Каква шампионска титла бълнуваш.
  • 5 Спец

    5 2 Отговор
    Мъри е спец и се е доказал навсякъде . В момента хо прави отново ! Факт ! Абсолютно е прав за Сираков - комарджия и черно тото сътрудник на перуката !
    Иска да назначи малката перука николеТ за директор …. Това е по голяма гавра дори от гомнЬьо президент ! уеФски върви към тотален крах , свободно падане , но феновете са все още търпеливи …. Кога ли всички фракции ще избухнат и ще изметат това некадърно и престъпно ръководство … Или не , може би ще чакат легендата не френския футбол гомнЬьоо да помага и ги направи шампиони ?!? Цирк !

    Коментиран от #8

  • 6 Опа

    2 1 Отговор
    Както винаги прям, честен и откровен. Само Мъри или някой свестен като него може да извади Левски от тресавището. След трите резила е време цялата сган Раев, Боримиров, Костов и сие да бъде изметена. Левски заслужава да се управлява от хора като Мъри и Иво.

    Коментиран от #9

  • 7 Някой

    1 0 Отговор
    По негово време явно взеха добри играчи, които да се продават. От там Левски изкара пари. Не знам дали е само негова заслугата за тези играчи. Но Левски като нищо щеше да е в много по-лошо състояние, ако не бе отишъл там. Не съм привърженик на Левски и не следя нещата.
  • 8 Спомени

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Спец":

    Ти явно не си Левскар. Мъни го е казвал нееднократно, че иска Ники да е директор в Левски. А Иначе забрави 11 мача без загуба, после би Локо Сф, Арда, Пирин и пред следващият сериозен мач напълни гащите и избяга. Този човек има огрооооомно его и страх да не се провали. Забравих и е алчен за пари.
  • 9 Питам

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Опа":

    След 3 загуби резил а след 11 мача без победа и отпадане от Хамрун какво е?