Last news in Fakti

16 Април, 2024 14:55 664 0

Гласят Антонио Конте за треньор на Манчестър Юнайтед

  • футбол-
  • антонио конте-
  • конте-
  • треньор-
  • манчестър юнайтед-
  • ман юнайтед-
  • англия

В момента специалистът е в дълга почивка

Антонио Конте е спряган за наставник на Наполи, Милан и Ювентус, но към тях по последни информации може да се прибави и Манчестър Юнайтед, пише DSPORT.BG.

Наставникът, преминал през Италия, Интер и Тотнъм, си взе почивка, откакто напусна „шпорите“ през март 2023г.

Той бе търсен от Наполи по-рано този сезон, когато Руди Гарсия беше уволнен, но искаше да завърши отпуската си, преди да се върне на работа. Сега Наполи е готов да опита отново. Юве също се интересува от специалиста.

Милан също беше свързван, че има интерес към специалиста, но изглежда се обърна към други опции. В Испания и Англия пишат, че Манчестер Юнайтед вижда Конте като „опитен“ вариант, който да ръководи изграждането на отбора през следващия сезон. Сегашният треньор на „Червените дяволи” Ерик тен Хаг има малки шансове да запази поста си след идването на сър Джим Ратклиф.

Към Конте винаги има интерес от Висшата лига, след като изведе Челси до титлата.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА