Last news in Fakti

18 Април, 2024 09:36 786 0

Предстоят вълнуващи реванши от 1/4-финалите на Лига Европа

  • лига европа-
  • футбол-
  • реванши-
  • мачове

Вниманието на зрителите ще бъде приковано от случващото се в Бергамо

Предстоят вълнуващи реванши от 1/4-финалите на Лига Европа - 1

Тази вечер ще се изиграят всички реванши от 1/4-финалите на Лига Европа, като и четирите сблъсъка ще стартират в 22:00 часа, както беше и преди седмица.

Вниманието на зрителите ще бъде приковано от случващото се в Бергамо. В първата среща на “Анфийлд” Аталанта извърши подвиг, побеждавайки фаворита Ливърпул с гръмкото 3:0. Притиснати до стената, мърсисайдци ще търсят грандиозен обрат, с който да наваксат този огромен пасив и да продължат към полуфиналите.

Подобна е и мисията на Милан на “Олимпико”, макар и тя да изглежда по-лесна за изпълнение. Не само Ливърпул, “росонерите” също претърпяха домакинско поражение в първия си мач с Рома, но само с 0:1. Така съставът на Стефано Пиоли ще се стреми към обрат, докато възпитаниците на Даниеле Де Роси ще се постараят отново да устоят на съперниковия натиск.

Новият германски шампион Байер (Леверкузен) се отправя към Лондон с комфортен аванс от 2:0 преди реванша с Уест Хам. Така задачата пред “аспирините” ще бъде да не допуснат разгромна загуба от “чуковете”, които ще се постараят да им нанесат първо поражение през сезона, и то с достатъчно голям резултат.

В последния 1/4-финал Бенфика има преднина от 2:1 спрямо Марсилия след домакинския си успех миналата седмица. Сега “орлите” ще се постараят да направят ново добро представяне, за да си гарантират участието във финалната четворка на турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА