Last news in Fakti

18 Април, 2024 11:27 1 016 1

Футболист на ЦСКА се разплака след загубата от Ботев Пд (ВИДЕО)

  • цска-
  • илиан антонов-
  • футбол-
  • ботев пловдив

Антонов обаче няма от какво да се срамува, тъй като влезе резерва десетина минути преди края и направи два хубави пробива по десния фланг

Футболист на ЦСКА се разплака след загубата от Ботев Пд (ВИДЕО) - 1

Загубата от Ботев Пловдив за Купата бе приета най-тежко от 18-годишното крило на ЦСКА - Илиан Антонов. След последния съдийски сигнал талантът не сдържа сълзите си и се наложи да бъде успокояван от съотборниците си. Антонов обаче няма от какво да се срамува, тъй като влезе резерва десетина минути преди края и направи два хубави пробива по десния фланг. Малка утеха за него е, че беше единственият, който бе поздравен от феновете на ЦСКА.

Илиан Антонов е смятан за голяма надежда на "червените", но предишният треньор Нестор Ел Маестро така и не му даде шанс. Очаква се в оставащите мачове до края Стамен Белчев да дава игрови минути на младока във всеки двубой.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герен

    3 1 Отговор
    ЕТО ЗАЩО НЕПРЕКЪСНАТО ПИША ЖЕЛАЯ
    БЪЛГАРЧЕТА В ЛЕВСКИ И цска. Те са бъдещето на бегето. Тия сега и ганчето сиктирето са ям ям и пак ям. НЕ ГИ Е ЕНЯ ЗА НИЩО. БИЗНЕСА И КРАЖБИТЕ НА
    ПРЕДЕН ПЛАН.