Last news in Fakti

18 Април, 2024 11:02 1 900 5

Гонзо взема интересно име за един от най-важните постове в БФС

  • левски-
  • ивайло кючуков-
  • футбол-
  • бфс-
  • пресаташе

Босът е поканил за пресаташе бившият такъв на Левски Ивайло Кючуков

Гонзо взема интересно име за един от най-важните постове в БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на БФС Георги Иванов е на крачка да назначи човек на един от най-важните постове в централата. Босът е поканил за пресаташе бившият такъв на Левски Ивайло Кючуков, пише БЛИЦ.

Достоверни източници уточниха пред нашата агенция, че Гонзо подготвя много силен медиен отдел, в който ще попаднат още четирима души. Те също са известни в журналистическите и футболните среди.

Ще настъпят кардинални промени и в сайта на БФС. Те ще са свързани както с визията му, така и с информацията, която ще се публикува в него.

Ивайло Кючуков беше пресаташе на Левски в периода 2015/16 година. Беше главен редактор на клубните медии.

Иво е и писател. Автор е на детската енциклопедия за историята на „сините“ – „Моят Левски“, както и четиво за Георги Аспарухов "Като Гунди".

Писал е и други книги, като някои са на историческа тематика и са адресирани отново до детската аудитория - "Разкажи ми за Ботев", "Разкажи ми за Левски", "Разкажи ми за св. св. Кирил и Методий".

Почти сигурно от 1 май Ивайло Кючуков ще започне работа като шеф на медийния отдел на БФС.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абсурдистан

    2 0 Отговор
    Да не би да е Кърмит?
  • 2 Да добре

    2 0 Отговор
    Следваща книга разкажи ми за Гонзо и БФС.
    Както винаги с познати ОТАМ къде си работил. И ги познаваш нищо ново. Да но е полезен и да даде отговор на въпросите. За националния отбор няма чужденци , защо не се ползва класацията на футболисти в ефбет лигата за покана и предложение пред президента за българско граждани. Защо националния отбор падна. Защо нищо не се показва за женския футбол. Откъде Пари за клубния спорт. Откъде пари за националния отбор. Иначе успех.
  • 3 Хаха

    2 2 Отговор
    Лефскарщтината си продължава. Нов бардак, стари к-ви.
  • 4 Тома

    0 0 Отговор
    А бе инжинере медииния отдел ще вкарваш да играят мачовете в нац.отбор
  • 5 Помислих

    1 1 Отговор
    Че е поканил ,онзи образ 1914...