Last news in Fakti

30 Март, 2014 11:30 798 1

Класически Милан зарадва тифозите

  • милан-
  • кака-
  • балотели

Отборът на Зеедорф се раззправи с Киево

Класически Милан зарадва тифозите - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Милан разби по класически Киево в късния съботен мач от 31-ия кръг на Серия "А". Два гола вкара бразилецът Кака, който записа и своя мач №300 за "росонерите", а ново  попадение на своята сметка добави и Марио Балотели.

Голмайстор номер едно през този сезон на “червено-черните” откри още в 4-ата минута с неговия 13-и гол в калчото и общо 17-и във всички турнири.

Кака удвои в 27-ата минута, а в 54-ата минута оформи крайното 3:0 с красиво попадение. Така вече има 104 гола за “червено-черните” - девет от тях през тази кампания след завръщането си от Реал (Мадрид).

Киево можеше да върне поне малко интригата в 61-ата минута. Тогава играчите в жълто опитаха изненадващо центриране по земя от корнер, което се запъти към близката греда, но Абиати внимаваше и не позволи тя да влезе във вратата му.

След победата си, Милан се изкачи на девето място с 42 точки след 11-ия си успех. 18-ата загуба пък остави Киево на 16-то място с 27 точки, като е само на три от зоната на изпадащите. Следващият кръг "росонерите" гостуват на Дженоа, а Киево излиза в градското дерби срещу Верона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Angel Tsvetkov

    0 0 Отговор
    Здр, редактори на ФАкти, моля като пишете статия се информирайте по надлежно,има хора който не са гледали мача и не знаят че киево изтърват дузпа , дори тя да била в края на мача.Тя нямаше да промени нищо но сега запоявам да се съмнявам дали и в другите статий било то за спорт или политика се пише с 100 % истина.Имам предвид ЦЕНЗОРА..надявам се да не е така