Last news in Fakti

5 Октомври, 2011 13:30 1 534 0

Нови функционалности за YouTube

  • youtube-
  • google

 

В съвсем скоро време най-популярният видеопортал в света YouTube ще получи нов тласък в своето развитие. Google ще инвестира огромната сума от $100 млн. за усъвършенстване на съдържанието и подобряване на функционалносттие на сайта.
 
По данни на американското издание The Wall Street Journal още през следващата година YouTube ще пусне няколко нови канала. Като пример се дава името на американския скейтбордист Тони Хоук, който е герой на цяла серия от видео игри.
 
Google вече води преговори с Хоук, като наред с това е пред подписване и на договор с Warner Brothers и новинарската агенция Shine Reveille. По информация на CNET съвсем скоро партньори на Google и YouTube ще станат и компаниите FremantleMedia, BermanBraun, Electus МАК, Everyday Health, Iconic Entertainment, Anthony Zuiker и DECA.
 
Вложението от $100 млн. YouTube смята да си възвърне основно от реклами. Предвид факта, че в момента почти всички банери на портала са продадени, се очаква увеличение на цените за реклама. Освен това YouTube ще печели и от гледане на пълнометражни филми.
 
Тази услуга е платена, а по силата на договорите на портала с известни кино студия списъкът със съвременни и класически филми непрекъснато се увеличава. От ръководството на YouTube заявиха, че ще се постараят максимално бързо да усъвършенстват съдържанието и функционалността на сайта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА