Last news in Fakti

12 Април, 2024 14:15 2 926 2

Google пусна първата свободна бета версия на Android 15

  • google-
  • pixel-
  • смартфон-
  • android

За момента тя е налична само за Pixel смартфони

Google пусна първата свободна бета версия на Android 15  - 1

Google пусна първата бета версия на Android 15, с което отбеляза пореден етап в развитието на операционната система. Тази последна актуализация потвърждава ангажимента на Google за подобряване на поверителността на потребителите, засилване на мерките за сигурност и даване на възможност на разработчиците да оптимизират работните си процеси. Освен това Android 15 въвежда множество нови функции, целящи да предоставят на потребителите по-големи възможности за персонализация, особено на тези с таблети и устройства с по-голям екран.

Въпреки че представянето на Beta 1 несъмнено е вълнуващо, Google намекна, че ще запази няколко изненади до предстоящото събитие Google I/O, насрочено за 14 май.

Собствениците на последните устройства Pixel, включително Pixel 8, Pixel 8 Pro, Pixel 7a, Pixel 7 Pro, Pixel 7, Pixel 6a, Pixel 6 Pro, Pixel 6, Pixel Fold или Pixel Tablet, имат възможността да участват във фазата на бета тестване. Като запишат своите устройства в програмата Android Beta for Pixel, потребителите могат да получат ранен достъп до Android 15 и да допринесат за неговото усъвършенстване чрез обратна връзка.

Тъй като потребителите с нетърпение проучват новите функции и подобрения, предлагани от Android 15, фазата на бета тестване служи като важен етап в процеса на разработване, позволявайки на Google да събере информация, да отстрани всички оставащи проблеми и в крайна сметка да предостави полирано и безпроблемно потребителско изживяване при официалното пускане на окончателната версия.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 провинциалист

    0 1 Отговор
    А името какво ще е? Чакаме Андроид Скакалец.
  • 2 БялаКраставица

    0 3 Отговор
    Защо не е в цветовете на украйна...... а, ясно в цветовете на зеленски е.