Last news in Fakti

15 Август, 2016 04:00 2 055 2

Скорост в бокса на Ferrari

  • ferrari-
  • бокс

Уменията на техниците опериращи в боксовете на най-силния шампионат за машини на четири колела - Формула 1, винаги са ни впечатлявали. Има моменти обаче, които наистина ни фрапират и в това кратко видео ще видим един от тях. Това "презареждане" отнемащо само 3 секунди в бокса на Scuderia Ferrari е близко до рекордите. След първото гледане, със сигурност не успяхме да различим всичките движения на екипа на италианския отбор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 petkov

    0 0 Отговор
    Г-н автор,
    тук няма презареждане е просто смяна на гуми. Презареждания във Формула 1 няма от около 4 години, може и повече да са... Тук има една проста смяна на гуми, и това не е най-впечатляващата такава. 3 секунди е едно ... нормално време, даже е леко над нормата, обикновенно наистина бързите време са под 2,5 секунди, ако не се лъжа има рекорд под 2 секунди.
  • 2 Незнам

    0 0 Отговор
    “Скорост в бокса на Ferrari“...хахаха...даже са бавни! Нормален пит-стоп е около 2.4-2.5 сек.
    А скорост в бокса показват Williams, за тях нормален пит-стоп е 2.2-2.4 сек., а рекорда е пак техен, от тази година в Баку 1.92 сек.