Last news in Fakti

27 Октомври, 2016 14:58 2 177 0

Умна гурме кафеварка

  • кафеварка-
  • смартфон
Умна гурме кафеварка - 1

Съвременните кафеварки и кафе машини са направени така, че сами да варят кафявата течност, без вмешателството на човек в процеса на приготвяне. Този способ е направен с цел пестене на време и усилия, но има и такива от нас, които считат процедурата по приготвяне на кафето за свещено действие.

В ерата на съвременните технологии обаче тази дейност може да се извършва и през смартфон. Именно за такива високотехнологични кафе маниаци е предназначена гурме кафеварката, наречена Gina.Умна гурме кафеварка

Новата джаджа спада и към т.нар. умни устройства. За управлението и се използва фирмено приложение, работещо през смартфон на операционни системи Andriod и iOS.

Gina прилича повече на апарат от химическа лаборатория, отколкото на кафеварка, а чрез Wi-Fi и Bluetooth връзки може да се управлява дистанционно. Така ползвателя задава рецепта, както и всички други необходими указания за приготвянето на напитката. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА