Last news in Fakti

21 Ноември, 2016 12:49 4 883 0

AirPods за $18

  • apple-
  • dacom-
  • airpods-
  • 7s x1-
  • менте
AirPods за $18 - 1

Безжичните слушалки AirPods вероятно ще бъдат един от най-желаните коледни подаръци за собствениците на новия iPhone 7. Проблемът е, че ще струват $160, което ще ги направи и един от най-скъпите.

AirPods за
Оригиналът...

За късмет властелините на ментето от Китай не си губят времето. Тамошният производител Dacom пусна в продажба реплика на AirPods с цена $18 поне месец преди излизането на оригинала.

AirPods за
... и ментето

Формата на 7S X1 се различава от слушалките на Apple, но при носене това почти не се усеща, твърдят от Dacom. Ментето има меки маншончета и изпъкнали бутони, каквито липсват при AirPods.

AirPods за

Dacom 7S X1 се свързват със смартфона на разстояние до 20 м през Bluetooth. Зарядът на батериите стига за 6 дни в режим готовност. Джаджата позволява слушането на музика и провеждането на разговори.

AirPods за

Като недостатък може да се определи само липсата на датчици, които определят дали слушалката се намира в ухото, или не. Това означава, че Dacom 7S X1 няма да започват да възпроизвеждат музика с поставянето.

AirPods за

AirPods за

AirPods за

AirPods за

AirPods за


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА