Last news in Fakti

24 Февруари, 2017 12:10 7 857 9

Подробности за новата Nokia 3310

  • nokia-
  • 3310-
  • mwc 2017
Подробности за новата Nokia 3310 - 1

Наследникът на култовата Nokia 3310, чийто дебют предстои на изложението MWC 2017 в Барселона, ще има цветен дисплей с по-голям диагонал от оригинала, твърди китайският сайт Vtech. Апаратът ще има по-тънък и лек корпус, а копчетата ще имат различен, "по-модерен" дизайн.

Според последните слухове новата "слушалка" на Nokia ще се предлага в няколко цвята, сред които червено, жълто и зелено. Телефонът ще има и допълнителни функции. Ще може да отваря прости интернет страници, да предава файлове и други данни, но няма да бъде пълноценен смартфон.

Новата Nokia 3310 ще бъде представена в неделя, 26 февруари. По непотвърдена информация телефонът ще струва около $65.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайтек

    6 1 Отговор
    Nokia 3310 за времето си беше достатъчно скъп телефон. От 600лв започваха, във времена когато средната заплата беше 250лв....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гого

    4 5 Отговор
    Сега при средна заплата 1000 лв цената му трябва да е 2800 лв! Такъв ще е топ модела :) А тая новата 3310 е много шум за нищо и ще е прост наследник на модела 215 грозното и недодялано отроче на Майкрософт ! Дано не вземат софтуера му , че си е направо самоубииство!
  • 4 StupidPhone

    5 0 Отговор
    На.мен ми.липсват компактните телефони от качествен бизнес клас с три реда клавиатура и някои глезотии като гласово набиране, GPS, свясни органайзери и т.н.
  • 5 eink

    1 1 Отговор
    Направете го с e-ink, четец за книги, Here maps и го купувам pre-order.
  • 6 Connecting people

    3 0 Отговор
    Най-накрая Nokia отново е във финландски ръце, както и трябва да бъде! Надявам се силно качеството да е както е било винаги (като изключим периода от 2012-2015г). И сега, когато читави телефони отново дойдат на пазара, всички тези смартфончета (недодялани боклуци) на всякакви известни и безизвестни компании ще замрат.
    Време е отново да има телефони, които да държат батерия една седмица натоварена работа без нужда от зареждане всяка вечер, с добра антена и наличие на достатъчно покритие за разговор и в най-лошите условия за мобилна мрежа. Това винаги е била любимата ми марка телефони преди M$ да ги купят и както всичко останало да ги ос*рат. Бих искал да пуснат в производство и други телефони като Nokia 6230/i. Браво на Nokia!
  • 7 Ал Купоне

    3 3 Отговор
    От 2009 година бръмча с едно Сони Ерикслн К -600 i и трябва да ви кажа, че излезе не по малко здраво от Нокиата, дори си е все още с оригиналната батерия и издържа 4 дена без зареждане.

    Коментиран от #8

  • 8 Troshacha

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Ал Купоне":

    АЗ имам SonyEricsson K800I който 7год. го ползвах а последните 4 гозареждам периодично.Жал ми е да го убия пък и го ползвам за аларма и др.
  • 9 Fresh

    1 0 Отговор
    Това е добра идея да излизат и от време на време и телефони, че аз примерно бях дълго време противник на смартфоните,, но да 5-мгиксела камета. Което е минималното вече , на телефон с копчета не си спомням. Или поне не на цена многи по различна от1000,, лв. А и този гугъл плеи за през свободните ми 24часа.. Да прекалено е но тоеа деиства по пристрастяващо от някои наркотици. Които за радост не са ми познати.. Но бих си взел пак с копчета+фото апарат евентуално