Last news in Fakti

16 Март, 2017 11:35 1 555 2

Верижна машина за чай (ВИДЕО)

  • чай-
  • машина-
  • tea dunker
Верижна машина за чай (ВИДЕО) - 1
Най-вкусният чай се получава след доста дълга церемония, която в днешния забързан свят няма как да се случи. Поради тази причина, изобретателят Дориан Деймън си направи собственоръчно верижна машина, която има за цел да подготви горещата напитка.Верижна машина за чай (ВИДЕО)

Името на странната машина за чай е Tea Dunker, а любопитното е, че тя вкарва и изкарва пакетчето чай в чашата с гореща вода 50 пъти в минута. Въпреки оригиналността на машината обаче, тя едва ли ще стане пазарен хит. Как действа, можете да видите във видеото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    3 2 Отговор
    Ахаааа, уникално е но сега ще дойдат русофилите и ще го оплюят, ъм, чи ко искати, западен продукт е все пак, а те ако не оплюят за изминал ден нещо западно, няма да ги фане сън.
  • 2 Петоди

    3 3 Отговор
    Верижна машина за чай. Това е най-голямата глупост. Не е практична. Задвижва се с електричество. Чая става много горчив.Машината е видео каламбур. Автора е престарял ергенин. Търси популярност, сам се осветява в собствено насочен лъч на прожектор.