Last news in Fakti

10 Май, 2017 10:57 59 948 16

Как най-лесно да продадем старата си кола

  • обява-
  • продажба-
  • автомобил-
  • видео
Как най-лесно да продадем старата си кола - 1

Тези от вас, които редовно следят продажбите на употребявани автомобили в mobile.bg със сигурност са попадали на доста нетрадиционни обяви. Някои от продавачите се чудят как по-интересно да представят автомобила си, за да може той да бъде забелязан от потенциалните купувачи.

Много от тях не се ограничават само с няколко снимки и сухо описание на превозното средство, но продавачът на това Suzuki Vitara, производство 1996 година е надминал всички очаквания. Той прави кратко, но доста футуристично видео, в което по-изключително забавен начин представя възможностите на своята "джипка", че и повече. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марто

    53 3 Отговор
    Супер забавно, браво :)
  • 2 onq s konq

    48 18 Отговор
    Какво ли не съм мислил и по цели нощи не съм спал за да го измисля ама вече шеста година за бавареца куповач няма!!!Хем миналата година прес лятото му свалих цената с два лева- и пак нищо!!!Всеки ден рано -рано още по първи петли му пускам нова обява та дано некои се навие ама - нейсе...За шес години само един дойде ама като виде как пуши и избега с 200!!!Ходи му обясняваи че нафтата е лоша и затва!!!А бе положението е очайващо!!!

    Коментиран от #3, #13

  • 3 Алфа Ромео

    34 2 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Недей така, оригиналния кон ша се разстрой. Бе тоя със Сузукито напрао изби рибата с тоя клип....

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 прост човечец

    28 0 Отговор
    Тоя да не бачка оператор в холивуд нещо?
  • 6 Бмв

    29 4 Отговор
    Аз какво ли не направих ,за да си продам моето бмв х5,но явно друг будала като мен трудно се намира.Всичко му е сменено с ново и пак engine check свети.
  • 7 Do onq s konq

    6 41 Отговор
    Bratlence, vednaga mi stana qsno zashto ne mojesh da go prodadesh. Mi ti v 5 izrecheniq imash 20 pracopisni greshki... sam si pravi ozvodite.... ili si ciganin ili si izkliuchitelno negramoten bylgarin s mnogo niska obshta kultura...
  • 8 Седми коментар

    47 4 Отговор
    Е, ти понеже си много грамотен, та пишеш на български с латински букви. То все едно пишеш по стена с ла*на - чете се, но е грозно.
  • 9 незнайко

    33 2 Отговор
    Супер е видеото.Една част от клипа е потресаваща ! Щом този човек може да закара Suzuki Vitara на луната на фона на космонавт, представям си как американците са ходили там.
  • 10 Локото

    46 2 Отговор
    На този от Сузуки трябва да му подарят една нова джипка. Постарал се е ! :)
  • 11 Грую

    24 5 Отговор
    Автомобилът е разход, а не инвестиция. Ако искате да го продадете отивате в магазина плащате и след това го изкарвате пред магазина, намалявате цената с 30% и го продавате. Гарантирам успех. Ако обаче се опитвате да продадете някоя "кошница" с двуцифрено изражение на възрастта не бива да се чудите, че не можете. Кошницата колкото и да я напудриш си остава кошница, а дъртата кошница - дърта кошница.
  • 12 баа

    25 0 Отговор
    Колата е по-евтина от клипа
  • 13 НОРМАЛЕН

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Научи се да пишеш...
    пише се: купУвач...
    май караш тротинетка пред блока в обеля 2
  • 14 СМЕШНИКА

    18 0 Отговор
    Ей, щях да си обявявам Vitarata за продан(същата както от клипа), ама като го изгледах и се отказах!!! Ще си я запазя за вечни времена!
  • 15 тумбак с пъпче

    12 1 Отговор
    Ако имаш VW GOLF 4 с калпавия бензинов двигател AKL 1.6 SR със 101к.с и чупливата скоростна кутия DUU, то тогава как ще го продадеш? Каквото и да пишеш в обявата, този двигател е един от най-големите боклуци, които някога са произвеждали от VAG групата. Единствено по-лош е 1.4, който разполага само със 75к.с. и убива абсолютно всякакво удоволствие от шофирането. Факт е, че 1.4 или 1.6 са такива големи боклуци, че дори и основният ремонт е безсмислен. Амортизират се много бързо. Обикновено им запичат сегментите и започват да горят толкова много масло, че ако караш на отворени прозорци ще се удушиш от гадната смрад, която бълва ауспуха. Естествено по автокъщите е пълно с такива коли, защото ги взимат на минимална цена от западните автоморги. Докарват ги и им сипват добавка, за да замажат очите на клиентите и ги продават. Обаче хората започнаха да се усещат и спряха да ги купуват. Повечето се насочват към 1.8 със 125к.с. или 1.8Т със 150к.с. или 180к.с.
  • 16 Гост

    5 0 Отговор
    За това карайте фиат улис от 2003,насам.ще се возите и няма да се заблуждавате че сте най.