Last news in Fakti

12 Май, 2017 14:05 4 429 3

Нов вид лекотоварен велосипед

  • велосипед-
  • лекотоварен-
  • trego
Нов вид лекотоварен велосипед - 1

На платформата за набиране на средства за серийно производство Kickstarter се появи един нов вид лекотоварен велосипед. Той може да превозва товари до 25 килограма, като транспортно средство съвсем не е лишено от маневреност.

Моделът се нарича TReGo, а конструкцията му е практична и максимално опростена. Предното колело е заменено от количка - двуколка, на която се поставят товарите. По-любопитното е, че тази количка лесно се отделя от велосипеда и с нея спокойно може да се пазарува в магазин, например.

Новото транспортно средство е идеално за куриери, домакини и за всички останали имащи нужда от т.нар. лекотоварен велосипед. В рамките на кампанията за набиране на средства TReGo може да се купи за $635, но ако кампанията е успешна и TReGo бъде пуснат в серийно производство, то цената му ще нарасне до $1 260.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    4 4 Отговор
    1260 цирея да излязат на тази компания. Защо не са сложили и електродвигател в задната капла ? НЯМА КОЙ ДА ИМ КАЖЕ ЛИ ? Всеки добър майстор може да си го сглоби за 300 лева.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Иван

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Всъщност цената си е нормална.Живея в Германия и тук 200-300 евро струва най простия нов велосипед.Нормалните почват от 500 .А веднъж влязох от любопитство в един скъп магазин.Имаше модели на порше за по 4-5000 евро.
  • 3 Таратор

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Пич но всеки не толкова добър майстор няма да може..