Last news in Fakti

7 Септември, 2017 14:56 4 262 5

В Русия пускат космат iPhone 8

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 8-
  • caviar
В Русия пускат космат iPhone 8 - 1

Италианската ювелирна марка Caviar се подготвя за премиерата на iPhone 8 на 12 септември със специална серия уникални версии на устройството. Корпусите на смартфоните ще бъдат украсени с нова линия материали, наречена "Богатствата на Русия".

Caviar Russia Meteorite ще бъде изработен от камък от метеорита Сеймчан, открит през 1967 г. в Магадан, и декориран с черен камък с бели пръски, който символизира "безкрайните космически пространства, покорени от руските космонавти".

В Русия пускат космат iPhone 8

За любителите на диви животни е разработен Caviar Russia Norka, който ще бъде облечен в "палто" от норка. Кожата е наречена "черен диамант" заради "потресаващия блясък и качество на косъма".

В Русия пускат космат iPhone 8

Както подсказва името, третата модификация Caviar Russia Volcano ще се изработва от вулканични шисти, т.е. лавата на древни вулкани. Дизайнът е посветен на вулкана Ключевская Сопка в източна Камчатка.

В Русия пускат космат iPhone 8

По традиция всеки iPhone ще бъде украсен с герб на Русия от бяло или жълто злато. Цените стартират от 212 000 рубли (6 072 лв.), а стартът на продажбите съвпада с премиерата на новия ябълков смартфон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 класссс

    10 3 Отговор
    Ааса трябва да има и iPhone "Берёзка" с кора от брезичка, че иначе веганите 'ко ще дъвчат ;)
  • 2 СЪРП И ЧУКундур

    12 7 Отговор
    измислил го е руснака бреей
  • 3 Бесен Язовец

    5 11 Отговор
    Естествено, че за руснаците, космат, те си падат по косматите.
  • 4 гост

    5 2 Отговор
    Измислено в САЩ, произведено в Китай, украсено в Италия, възхвалява руското величие...
  • 5 ЧЕСТНО

    2 2 Отговор
    СИЧКИ БАЧКАТ ЗА БЕДНИТЕ УШАНКИ.