1 704 3

Дреха, която расте с детето

24-годишен дизайнер от Великобритания реши проблемите на много семейства с малки деца, като създаде тъкан, която нараства заедно с малчуганите. Платът прилича на гофрета и се нарича Petit Pli, а основната му цел е от него да се правят детски дрехи, и така да се спестят средства на семействата с малки деца на Острова. Изчислено е, че за две години през периода 3 месеца - 3 години, детето сменя седем размера на дрехите. С Petit Pli това няма да е необходимо. Вижте повече.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • някой
  Отговор
  1 22:11  11.09.17
  Поредната простотия,мани,че децата мязат на алигатори с това,но и цял живот ли да носят тая глупост?
 • гост
  Отговор
  2 09:10  12.09.17
  По същата логика може да иму купиш клин и да го подгънеш, както и ръкавите на блузка. После разгъваш и детето има адекватна дреха. Намира се на всеки пазар за няколко лева. Тези дрешки са интересни като идея, но вероятно цената на панталончето няма да е под 30-40долара. А като се изпере кой размер ще си остане? Та не е рентабилно.
 • Сойка Присмехулка
  Отговор
  3 20:04  12.09.17
  С тази материя може да се разработят нов вид щори, ама като дреха не виждам кой ще си купи подобна простотия за чавето. Още повече, че самата идея за такива дрехи обрича нейния създател на глад, тъй като щом веднъж си купил няколко чифта панталони за чавето си, то повече няма да ти се налага да даваш пари, след като то няма да имаш нужда от още.

Напиши коментар:


Публикувай