Last news in Fakti

20 Февруари, 2018 14:26 2 909 0

Безпилотни капсули като градски транспорт

  • градски транспорт-
  • автономни капсули
Безпилотни капсули като градски транспорт - 1

По време на събитието World Government Summit, което се проведе в Дубай, бяха демонстрирани иновационни автономни капсули, идеята на която е в бъдеще да заменят стандартния градски транспорт.

Безпилотни капсули като градски транспорт

Безпилотните превозни средства са произведени от италианската компания Next Future Transportation. Тези превозни средства могат да се предвижват в градски условия, но само по специално предвидени за тях трасета. В една кабина се побират до 10 души, като 6 от тях могат да седнат. При необходимост безпилотните капсули могат да се съединят. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА