Last news in Fakti

27 Март, 2018 18:31 3 418 0

YouTube вече показва вертикално видео на цял екран

  • youtube-
  • google-
  • android-
  • ios

Приложенията за Android би трябвало да получават от Google нови функции по-рано, отколкото iOS, но това невинаги е така. От миналата година собствениците на "ябълкови" устройства могат да гледат заснето вертикално видео на цял екран, докато притежателите на телефони и таблети с операционна система Android получават тази възможност едва сега.

Google обяви, че приложението YouTube за Android вече ще се адаптира към формата на картината. Това означава, че черните линии покрай изображението в квадратни и вертикални видеа изчезват и възпроизвеждането ще става на цял екран.

Освен това дългоочаквано обновление YouTube обяви, че скоро потребителите на Android ще могат да избират тъмен режим. Новата функция бе пусната за iOS още преди две седмици, а от Google съобщиха, че ще стане достъпна за други устройства "по-късно".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА