Last news in Fakti

13 Април, 2024 11:33 2 297 0

WhatsApp получава чатбот с изкуствен интелект

  • whatsapp-
  • meta ai-
  • ios-
  • android

Meta AI ще се появи на iOS и Android

WhatsApp получава чатбот с изкуствен интелект - 1

Meta разширява интеграцията си на чатботове с изкуствен интелект отвъд платформата си за социални медии към WhatsApp. В момента компанията тества чатбота Meta AI в най-новите версии на WhatsApp за потребителите на iOS и Android. В момента обаче този тест е ограничен до потребители, които са задали английски език като език на WhatsApp.

Въпреки че чатботът Meta AI се разпространява в избрани държави, той е достъпен само за ограничен брой потребители като част от първоначалната тестова фаза. Интеграцията на Meta AI е различна за различните потребители, като при някои тя е интегрирана в лентата за търсене, а при други се забелязва нова икона Meta AI, разположена до бутоните за камера и Нов разговор.

Подобно на други чатботове, Meta AI позволява на потребителите да му задават въпроси или да търсят помощ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА