Last news in Fakti

12 Април, 2018 13:53 5 176 5

Искате суперкар? А къде ще го държите?

  • паркинг-
  • суперколи
Искате суперкар? А къде ще го държите? - 1

Богатите автомобилни колекционери също си имат проблеми. Една от тези несгоди, особено за онези, живеещи в големи и гъстонаселени градове, е къде да паркират скъпите си возила.

Искате суперкар? А къде ще го държите?

Именно за да няма подобни драми, в Лондон е открит специален паркинг за суперкари. Той се нарича Windrush, а за да съхранявате там своя безценен автомобил трябва да заплащате по 480 паунда на месец.

Искате суперкар? А къде ще го държите?

За тези пари автомобилът ви се покрива, гумите се донапомпват при нужда, а акумулаторите се зареждат периодично. В паркинга Windrush има, както уникални ретро автомобили, така и най-съвременни суперколи. Мястото е като бункер - защитено е максимално с всички необходими технологични джаджи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван птичаря

    19 3 Отговор
    Ши си го взема на село............Аз съм от Горно Уйно и имам кокошки ,пуйки , патки и ще ми е кеф някоя птица да се изтропа на капака или тавана.............
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Иванчо l-ви

    7 2 Отговор
    На паркинга на Кауфланд до нас...
  • 5 незнайко

    5 1 Отговор
    Ето така се вземат пари от богатите ! Лошото е, че и от бедните ги вземат по същия начин, но биз много екстри !!! В БЪЛГАРИЯ проблема е друг. Къде ще го караме този суперкар ???