Last news in Fakti

23 Април, 2018 15:41 16 471 8

Лукс от ново измерение в автомобила

  • volvo-
  • ambience concept
Лукс от ново измерение в автомобила - 1

Volvo Cars представи S90 Ambience Concept – първото сетивно изживяване в индустрията, което синхронизира визия, звук и аромат, за да зададе нова дефиниция на усещането за лукс в автомобила. S90 Ambience Concept дебютира на Международното автомобилно изложение в Пекин.

Той е базиран на свръхлуксозната версия на ексклузивния 3-местен седан S90 Excellence и се фокусира върху изживяването на пътниците на задната седалка - те могат да персонализират атмосферата в автомобила чрез интуитивно смартфон приложение, като изберат измежду седем визуални теми от природата, синхронизирани със звук и аромат.

Лукс от ново измерение в автомобила

Визуалните елементи трансформират панорамния покрив в зависимост от зададената тема – Северно сияние, Скандинавска гора, Лебедово езеро, Архипелаг и Дъжд, всяка от които осигурява различно настроение, от пълно релаксиране до ободряване на сетивата. Темата Ноктюрно допълнително отпуска, докато темата Свобода внася свежест и повишава енергията.

В синхрон с всяка от темите, звуците от природата се чуват благодарение на премиум аудио системата Bowers & Wilkins, с малки високоговорители, интегрирани в подглавниците, за напълно потапяне в аудио изживяването. Всяка от темите е съчетана с един от четирите аромата, специално създадени от производителя на луксозни парфюми Byredo. Ароматите от природата се разнасят в купето през портал в централната конзола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Андрей Николов

    18 10 Отговор
    Китайски покрив за 10 евро, чудя се дали да сложа на гоуфу едно ел-си-ди на тавана да ми масажира егото докато джиткам :)
  • 2 РЗС

    5 14 Отговор
    Тая кола е пълна простотия. Не виждам смисъла да махнат предната седалка и да сложат табуретка, всички други марки в сегмента я имат същата екстра(без да си слагаш обувките във табуретката) но със седалка,която се накланя напред. На цената на тая кола ще мога да си купя новия escalade или navigator, монтирам им два левитиращи масажиращи стола отзад и една 55 инчов oled извит телевизор и една качествена аудио система и пак ще ми останат пари.
  • 3 PlimP

    4 15 Отговор
    1, не знам майна, оригиналните спир. дискове на колата ми са маде ин чайна и са 4382796329875 пъти по-добри от маде ин германито дето го пазарувате, все още не са криви, а няколко пъти и 4-те съм ги правил лилави

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ПЕЕВ

    4 1 Отговор
    А ЦЕНАТА КАКВА Е.
  • 7 Asdfghjk

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "PlimP":

    Ти верваш ли си? У назе нема нищо немско,така че нема къ да знеш качеството на немците.
  • 8 тукашен

    1 0 Отговор
    Колко трябва да ти скъп "г_за", за да си го возиш в тази брутална г_гъзария?