Last news in Fakti

28 Юли, 2018 11:29 3 176 10

iPhone X е изключително скъп, дори и на старо

  • apple-
  • iphone x

Apple постави рекорд с цената на iPhone X, като в САЩ базовият модел струва $999. Изглежда обаче, че дори и на старо смартфонът се оценява много високо.

Според изследване на компанията B-Stock при препродажба iPhone X може да бъде закупен на 85 процента от първоначалната си цена. Това се равнява на близо $849. Цитираният източник твърди, че частично отговорен за високата цена на iPhone X в САЩ, дори когато смартфонът се препродава, е голямото търсене на местния пазар.

Докато интересът в модела е добра новина за Apple, компанията работи и върху по-достъпен модел за тазгодишното поколение. Очаква се по-евтин iPhone с LCD екран, една камера, но с Face ID да излезе на пазара заедно с наследника на iPhone X и новата Plus версия на премиум конфигурацията.

По-достъпният смартфон на Apple ще струва около $699, според хората, запознати с плановете на компанията, и се очаква да бъде най-продаваният модел в цялата гама на линията през 2018-та. Всички нови iPhone-и ще да бъдат представени през септември, а продажбите трябва да започнат по-късно същия месец. Според слуховете по-достъпният модел може да се забави с месец, за да се даде предимство на по-скъпите модели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BRABUS

    8 3 Отговор
    Естествено, че е скъп!
  • 2 МАК

    8 25 Отговор
    Няма как качеството да е еФтино!!
  • 3 фен

    12 1 Отговор
    Защо у нас струва от 2200

    Коментиран от #6

  • 4 Пламен

    27 0 Отговор
    Ще вдигнат гражданската с поне 20%. Това ме вълнува мен! А не на Макчу Пикчу от Небраска скъпият телефон втора употреба. Живеем тук и сега, днес. Тези, на които им е скъп АифонЯ" се грижат за нас да няма "ясно" утре.
  • 5 Бах ти неприятния джиесем

    13 4 Отговор
    Отвратителни пръчки са тези айфоно
  • 6 Конска фашкия

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "фен":

    Къде 2200?КОЛКО СТРУВА 256ГБ В ТЕХНОВЕРИГИТЕ ПИТАМ АЗ?? 2600ЛЕВА.
  • 7 БЕНЗИНДЖИЯ

    0 1 Отговор
    Walmart машините някой ако ги знае да си признае че не мислят така защо ли защото всичко е с 400% надценка който разбира знае че ако искаш да продадеш дори нов телефон на реалната цена за която ще го купят е тази на себестойността която струва с9+ за 250долара може да се продаде при тях дори да е взет преди седмица от магазина
  • 8 Bubbles

    4 7 Отговор
    Мдааам мдааам айфоня 2500лв. ли ще си купя дето и книжката с упътването м уе платена или Sony XZ3 за 1600/1800?

    Да се насерат айфоните никога няма да стигнат Сони!

    Коментиран от #9, #10

  • 9 mi ta ka

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Bubbles":

    OMG
  • 10 Епъл

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Bubbles":

    Факт, толкова ниско, колкото сони никога не биха могли да паднат Епъл.