Last news in Fakti

13 Септември, 2018 13:20 4 585 8

Наточените "шкоди" със система за увеличаване на звука на мотора

  • skoda-
  • kodiaq-
  • rs-
  • dynamic sound boost
Наточените "шкоди" със система за увеличаване на звука на мотора - 1

Системата се нарича Dynamic Sound Boost и ще бъде монтирана за първи път във върховото изпълнение на Skoda Kodiaq, носещо обозначението RS.

Още от технологичните новости, които ще бъдат интегрирани в Kodiaq RS са изцяло диодни светлини и виртуален приборен панел.

Новост ще е и изгледа на електронното арматурно табло. При режим Sport на него ще се изобразяват единствено скоростомер и оборотомер.

Що се отнася до системата Dynamic Sound Boost, то тя може да променя звука на двигателя в зависимост от избрания режим.

Впоследствие голяма част от технологичните иновации в Skoda Kodiaq RS ще бъдат внедрени и в останалите модели с лого RS.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    8 20 Отговор
    VAG отвреме на време напомнят кои са с такива машини.Добре е останалите да знаят кои са номер едно, и кои могат да си позволят да направят такъв автомобил.Кодиака превъзхожда 90% от останалите SUV по дизайн, надежност и качество.Сега с тази версия целта е GL класата на Мерцедес и BMW X6,X7.Определено Kodiaq ги превъзхожда.

    Коментиран от #3, #6, #7

  • 2 сисадмин

    9 7 Отговор
    "Система" за завършени идиоти, джигити и убийци на пътя. С любезното съдействие на автопроизводителите.

    Коментиран от #8

  • 3 ABV

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гошо":

    Гошко,или взимаш пари за реклама/НЕУСПЕШНА И СМЕШНА/ или си толкова тъпо пров...анс парче,че него осъзнаваш.Намали чалгата и реговно с иличите,а дебелата до теб с повече старание.....
  • 4 Пешо

    4 6 Отговор
    Поредно творение за гейове - малоумници.
  • 5 Torlak

    2 0 Отговор
    Дай Боже на бедния Бълхарин нова кола
  • 6 Антон 1

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гошо":

    Много харесвам Шкода /особенно новия Супърб / и някой модели на Фолксваген , ама откровено пишеш големи тъпотии !

    Бих си купил Шкода Супърб - най восокото ниво на оборудване . Сигурен съм ,че е добра !
    Написах “добра “ , а не отлична ! Все пак е среден клас кола ! Практична , качествена , може би надеждна , но не може да я сравняваш с големите ! Няма значение ,че хвърлят турбини под 100к или някой други “консумативи “! Кефа от шофирането там е различен ! Ама много !
    Аз се стремя да бъда обективен ! Шофирам f11 xd ! Колегата има Супърб Лаурен и а Клемен с много допълнително екстри 4х4 автомат ,дизел ,!комби ! Много е добър ! Пътуваме има двете ! Там, аз май-добре мога да кажа ! Освен това съм сменил 14 коли за 25!години ! Такива болни фенове , които не са обективни ,са вредни за останалите ,които искат да научат нещо от първа ръка ! Иначе веднага може да почнеш работа в Autobild или Auto Moto und sport! :)
  • 7 123

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гошо":

    Пич, напълно си прав. Само искам да те допълня, че основното превъзходство е в съотношението цена качество. Може Мерцедес и БМВ да са по-качествени и по иновативни от Шкода, но огромната част от разликата в цената идва от емблемата. Тоест, като си купя един Кодиак за 70 000 лева с богато оборудване получавам мнооого повече за парите си от този който е взел МЛ или Х6 и е платил 150 000 за почти същото оборудване. На него му остава имиджовото чувство, че кара премиум марка и модел, което също струва пари, но повечето нормални хора не ги интересува, освен това често показва избиване на комплекси. А колегата, който пише, че не си обективен мисля, че не е прав - най-болните фенове са тези на БМВ.
  • 8 ОРИЗА

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "сисадмин":

    Да и после ми реват ,че имало много "джигити" и жертви на пътя ! Вие слагайте такива надъхващи системи а после се чудете от къде изгрявало слънцето