Last news in Fakti

25 Октомври, 2018 12:45 3 795 3

Долф Лундгрен тренира багери Volvo

  • volvo-
  • долф лундгрен-
  • реклама

Реклама на поделението за строителна механизация на Volvo с Долф Лундгрен е на път да стане абсолютен хит в YouTube. Шведският актьор влиза в ролята на суров сержант, който юрка "новобранците" в лицето на различни модели екскаватори на полигон.

За разлика от други производители на тежки машини Volvo не жали средства за изпипани реклами и тлъсти хонорари на холивудски звезди. През 2014 г. клип с цена 30 млн. крони (€2.9 млн.) с участието на Жан-Клод Ван Дам, който прави шпагат между два камиона, счупи всички рекорди по гледаемост за подобно видео съдържание с близо 70 млн. зрители, а от компанията изчислиха приходите на 1.1 млрд. крони (€105 млн.).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    16 1 Отговор
    Хахахха! Много ме изкефи тая реклама! С малкото багерче, и то там се набира... хахахахаа! Ей такива трабва да са рекламите, с чувство за хумор!
  • 3 баси живота

    7 4 Отговор
    Долфа кокаина и алкохола не му личат , сигурно заради напредването на пластичната хирургия :D:D:D Иначе рекламата е много добра