Last news in Fakti

8 Април, 2019 14:43 3 682 3

Airbus с луксозни кабини в товарния отсек (ВИДЕО)

  • airbus-
  • самолети-
  • товарен отсек-
  • кабини
Airbus с луксозни кабини в товарния отсек (ВИДЕО) - 1

След две години концернът Airbus ще монтира луксозни кабини в товарните отделения на самолетите си. Разработката на пасажерските модули е базирана на специални такива, които към момента се използват за почивка на екипажа при дълги полети.

Airbus с луксозни кабини в товарния отсек (ВИДЕО)

В новите помещения ще има игрални зали за деца, конферентни зали, зони за спа, барове и спални отделения. Първоначално новите модули ще бъдат интегрирани в товарните отделения на самолетите A350.

Airbus с луксозни кабини в товарния отсек (ВИДЕО)

Широчината на модула ще е 4 метра, дължината - 2 метра. В товарния отсек ще се монтират най-много по четири такива модула. Вижте повече във видеото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АРАБСКИ ШЕЙХ СЪМ

    4 2 Отговор
    Добре бе - къде ще слагат тогава багажа на пътниците след ,като вземат товарните помещения и ги приспособят за пасажери ? ??

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 САП

    1 0 Отговор
    Всеки самолет пренася и карго товар освен багажа на пътниците. Няма да има карго товар или ще е по-малко. На негово място ще са тези модули.