Last news in Fakti

8 Май, 2012 14:17 32 579 4

Сглобяема каравана става и на къщичка

  • teal international-
  • teal-
  • каравана-
  • къща
Сглобяема каравана става и на къщичка - 1

Teal International представи нова система от преносими модулни панели, които могат да се сглобяват в най-разнообразни конфигурации. Отделните елементи напомнят на конструктор Lego и се съединяват само с помощта на отвертка.

Сглобяема каравана става и на къщичка



Изобретателят на Teal Panels Лоурънс Дрейк разказва, че идеята му хрумнала, когато решил да отиде на къмпинг. Не искал да спи в палатка, но се оказало, че колата му може да тегли ремарке с тегло едва 500 кг и трябвало да се откаже от планираната каравана.

Сглобяема каравана става и на къщичка



Сглобяемите панели се предлагат в няколко разновидности с еднакво сечение, включително врати, прозорци и т.н. Различни са само ъгловите модули и повдигащият се покрив.

Сглобяема каравана става и на къщичка



Ограничения пред избраната конструкция налага само въображението на купувача. На теория от Teal Panels може да се построи цял град.

Сглобяема каравана става и на къщичка



Леките модули могат да се превозват навсякъде с ремарке, което да служи и за основа на каравана. Любителите на по-голямата квадратура пък могат да вдигнат цяла къщичка на плажа само за няколко часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само ЦСКА

    4 0 Отговор
    Това е интересно, но когато се пенсионирам и цената на горивото е поносима, а и пенсията ми също.
  • 2 Явор

    1 1 Отговор
    znachi nqma da stane skoro trqbva mnogo da jiveesh
  • 3 Симеон Кръстев

    1 1 Отговор
    супер
  • 4 Борислав Иванов

    2 1 Отговор
    Жестоко е това :)